ორშაბათი, 2025-07-07, 12:12 PM

Мой сайт

მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
მოგესალმები სტუმარი
RSS
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
შესვლის ფორმა
ძებნა
კალენდარი
«  ივლისი 2010  »
ორ სამ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩანაწერების არქივი
საიტის მეგობრები
მთავარი » 2010 » ივლისი » 7 » rchevebi diasaxlisebs
1:08 AM
rchevebi diasaxlisebs
ქათამი ან ინდაური სწრაფად შეიწვება (ან მოიხარშება), თუ შიგნიდან და გარედან ლიმონს გამოუსვამთ.

თევზის ადვილად გასასუფთავებლად, გაყინული თევზი 30 წამით ადუღებულ წყალში ჩაუშვით. თუ მერე ბლომად მსხვილი მარილი გადაუსვით, თევზი ხელიდან აღარ გაგისხლტებათ.

კვერცხს თუ დიდ ცეცხლზე მოხარშავთ, გული კარგა ხანს არ შეეკვრება.

თუ ნახევრად მოხარშულ ბოსტნეულს ცივ წყალს დაუმატებთ, ეს შეამცირებს ნიტრატების რაოდენობას.

ბოსტნეულის ხარშვის დროს ცხელ წყალს ცოტა შაქარი დაუმატეთ, გემო უკეთესი ექნება. კარტოფილს ხარშვისას კი კამა დაუმატეთ.

ხახვი არასოდეს მიგეწვებათ და ოქროსფერი იქნება, თუ შეწვამდე ფქვილში ამოავლებთ.

თუ კამა, ოხრახუში და ნიახური დაგიჭკნათ, მწვანილი 15 წუთით ჩადეთ ძმრიან წყალში, მერე სუფთა წყალში გაავლეთ.

ნიგოზს ადვილად მოსცილდება კანი, თუ ემალირებულ ქვაბში ჩადებთ, ადუღებულ წყალს დაასხამთ და თავდახურულს 15-20 წუთს გააჩერებთ.

 

მოხარშული კომბოსტოს სუნი სამზარეულოში შიძლება მთელი დღე იდგეს. ამიტომ სასწრაფოდ გააღეთ ორივე მხრიდან ფანჯრები ან კარი. ახალგამორთულ ქურას დაასხით ნახევარი ჩაის კოვზი ძმარი.

ყველს ან თევზს სპეციფიკური სუნი აქვს და მისი გამოდევნა მაცივრიდან ძნელი საქმეა, ამიტომაც მაცივრის თაროებზე წინასწარვე დააწყვეთ აქტივიზებული ნახშირის აბები. თვეში ერთხელ გამოცვალეთ.


ნანახია: 12279 | დაამატა: sofo | რეიტინგი: 3.0/10
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
Copyright MyCorp © 2025
Make a free website with uCoz